Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Uudet kotisivut julkaistu!

Löydät meidät pian myös facebookista ja instagramista. 

Lievestuoreen Palvelukoti oy

-Tie itsenäisempään asumismuotoon-

"Hyvä elämä ei ole ongelmattomuutta, vaan kykyä elää sen kanssa"

 

Lievestuoreen Palvelukoti Oy on yksityinen palvelukoti, joka tarjoaa 24h tehostettua kuntouttavaa palveluasumista ja asumispalvelua kahdelletoista mielenterveyskuntoutujalle.

Lisäksi Palvelukoti tarjoaa liikkuvaa palvelua mielenterveyskuntoutujien kotiin. 

Lievestuoreen Palvelukodilla on mahdollista ottaa asukkaita lyhytaikaisille asumisjaksoille mm. intervallijaksoille. Myös omaishoitajien vapaiden ajaksi on mahdollista tarjota omaiselle asumisjaksoa paikkatilanteen sen salliessa.

Tehostettu kuntouttava 24h palveluasuminen:

TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN lähtökohtana on henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jota tarkastellaan vähintään 3kk välein.

Tehostetun palveluasumisen tavoite on kuntoutua itsenäisempään elämän hallintaan. Kuntoutus on suunnitelmallista ja tavoitteellista.

Tehostettu palveluasuminen on tilapäistä ja yleensä alle kaksi vuotta kestävää.

Kuntoutuksessa huomioidaan yksilöllisyys ja elämänarvot. Avainasemassa on kuntoutujan mahdollisuus osallistua ja olla osallisena oman kuntoutuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa, joka toteutetaan yhdessä omaisten ja moniammatillisen työryhmän kanssa.

Yhteisövastuullisuuden periaatteita noudattaen kuntoutujalla on velvollisuus osallistua palvelukodin toiminnan suunnitteluun ja päätöksentekoon. 

Tehostettu kuntouttava 24 h asumispalvelu:

TEHOSTETTU ASUMISPALVELU tarjoaa tukea, hoivaa ja huolenpitoa.

Tehostettu asumispalvelu on mielenterveysasiakkaille, jotka tarvitsevat yli kaksivuotisen ympärivuorokautisen tuen elämänhallintaan.

Asumispalvelu perustuu kuntoutussuunnitelmaan, jota tarkastellaan vähintään 6kk välein. Asumispalvelussa huomioidaan samat arvot kuin palveluasumisessa.

Asumispalvelussa lähtökohtana on hyvä ja laadukas elämä. Hyvän elämän edistämiseen kuuluu, psyykkisen, fyysisen, sosiaalisen ja henkisen hyvinvoinnin huomioiminen ja tukeminen.

Liikuvan tuen palvelu + muut: 

 

LIIKKUVA TUEN PALVELUA annetaan mielenterveys-kuntoutujien kotiin.

Tuen tarkoituksena on antaa tukea kotona asuvan arkeen ja valmiuksia esim. mielenterveydellisten ongelmien hallintaan, lääkehoitoon, kodinhoitoon ja asioimiseen.

Tuen muodot määritellään yksilökohtaisesti ja kattavasti hoitokokouksien myötä.  

Lievestuoreen Palvelukodilla on mahdollista ottaa asukkaita lyhytaikaisille asumisjaksoille mm. intervallijaksoille.

Myös omaishoitajien vapaiden ajaksi on mahdollista tarjota omaiselle asumisjaksoa paikkatilanteen sen salliessa.