Meiltä onnistuvat hiekkapuhallus- ja maalaustyöt sekä sorvaamme metallista osat toimivaksi kokonaisuudeksi. Korjaamme ja huollamme moottorilla käyvät koneet sekä laitteet. Meiltä saat myös kompressoriasennukset sekä niiden korjaukset ja huoltotyöt. Hoidamme kätevästi sähkötyöt omakotitaloihin sekä huoneistoihin ja tarjoamme maatalouksille palovaroitinjärjestelmät. Toimialueemme kattaa Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen seudun. Ota yhteyttä!

sahko_suunnittelu_200pix

Tarjoamme sekä suunnittelemme sähkötyöt yksityishenkilöille sekä yrityksille ammattimaisella otteella. Osaamisemme on laajaa sekä asiantuntevaa, sillä meiltä luonnistuvat myös asennus-, kunnossapito- ja huoltopalvelut kokonaisvaltaisesti sähkötöiden osalta niin omakotitaloihin kuin huoneistoihinkin.

puhallus_maalaus_2_200pix

Siloitamme ja puhdistamme hiekkapuhalluksella metallisista pinnoista puupintoihin, sekä maalaamme laitteen kuin laitteen, aina kaiteista ajoneuvoihin. Suuri hallitilamme antaa mahdollisuuden järeämpienkin kohteiden “entraamiseen”. Kun tarvitset uutta pintaa, on kohde sitten pieni tai iso, niin ota meihin yhteyttä!

korjaus_huolto_2_200pix

Meiltä onnistuvat maalla liikkuvien koneiden, kulkuneuvojen ja lähes kaikkien moottorilla kulkevien laitteiden korjaukset, huollot, fiksaukset ja uudistamiset. On sitten kyse perämoottorista, ruohonleikkurista, moottorisahasta tai traktorista, niin hoidamme ne kuntoon ammattimaisella otteella.

sorvaus_hitsaus_2_200pix

Sorvaamme tarvittavia osia ja tuotteita metallista. Tunnemme sorvaustyövälineet, materiaalit ja työtavat niin, että lopputulos vastaa asiakkaamme tilaamaa tuotetta tai tuoteosaa. Tarjoamme hitsausta perinteisillä menetelmillä (TIG, MIG, MAG). Valmistamme hitsaamalla uusia tuotteita tai korjaamme vanhaa uudeksi.

MEISTÄ ON MONEKSI!