Taksi Oulu

Invataksi A. Grekula Oy toimittaa taksikyydit Oulussa ja sen ympäristökunnissa Pohjois-Pohjanmaalla. Monen vuoden kokemuksella voimme sanoa, että asiakkaan etu on meidän etumme. Tarjoamme teille mahdollisimman miellyttävän ja sujuvan kyydin, jonka aikana voitte levätä ja keskittyä matkustamisesta nauttimiseen. Ammattitaitoiset kuljettajamme ottavat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet aina huomioon ja pitävät huolen siitä, että matkustaminen on teille vaivatonta.
Invataksi A. Grekulan taksi kuljettaa teidät perille nopeasti ja turvallisesti!

Tilaa kuljetus!

Taksikyydit lähelle ja kauas

Tarvitsetko sujuvaa ja luotettavaa taksikyytiä itsellesi tai ryhmällesi? Ensiluokkaiset 8:n hengen taksibussimme vievät teidät vaivattomasti perille – lähelle ja kauas. Me toteutamme vuosien kokemuksella inva- ja pyörätuolikuljetukset, sekä pitkänmatkan ryhmä- ja henkilökuljetukset. Tilaviin autoihimme sopivat niin paarit, pyörätuoli kuin saattajakin. Palvelualttiit kuljettajamme auttavat teidät autoon ja kuljettavat turvallisesti määränpäähän. Toimitamme lisäksi myös muun muassa polttariporukoiden kuljetuksia ja laadukkaita yrityskuljetuksia.


Riippumatta matkan pituudesta Invataksi A. Grekulan taksibussin kyydissä matkustaminen on sujuvaa ja helppoa.

Tutustu palveluihin!

Kokemuksella ja ammattitaidolla

Meillä on useamman vuoden kokemus taksipalveluiden ja tilauskuljetusten tarjoajana. Invataksi A. Grekulan palveluihin voit luottaa, sillä tilaamalla taksin meiltä pääset rautaisen ammattitaidon omaavien kuljettajiemme kyytiin. Monipuoliset taksipalvelut ovat osa ammattiylpeyttämme. Tahdomme myös erottua joukosta. Siksi tarjoamme korkeatasoisen matkustuskokemuksen toiveidenne mukaisesti. Asetamme asiakkaidemme tarpeet aina etusijalle ja viemme teidät sujuvasti perille.

tilataksi ja invataksi Oulu

Inva-, yksilö- ja ryhmäkuljetuksiin erikoistunut taksiyritys

Invataksi A. Grekula Oy on luotettava ja kokenut inva-, yksilö- ja ryhmäkuljetuksiin erikoistunut taksiyritys. Toimipaikkamme sijaitsee Oulussa osoitteessa Torpantie 102. Ajokalustoomme kuuluu 1+8 -tila-autoa invavarustuksella. Toimimme Oulussa ja sen ympäristökunnissa tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Meiltä voit tilata tarpeidesi mukaisen taksikyydin niin arkeen kuin juhlaan. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, joten pidämme huolta palveluidemme laadusta ja matkustuskokemuksen mielekkyydestä. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä ja tilaa kuljetus!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.